محل تبلیغات شما

Lavender Dahlias (bouquet idea)

جلب بنیة اواج فی الحلال

جلب شخص مورد نظر به نیت ازدواج

( فقط در امر حلال استفاده شود ) یعنی طرف مقابل هم تمایل داشته باشه که با شما ازدواج بکنه در غیر اینصورت حرام هست به زور او را پای عقد بکشونید

تطلق البخور 

رها کن بخورها رو ( یعنی بوی بخور رو رها کن = در حال سوختن باشه ) 

این بخورها :

اللبان الذکر والکسبرة أمامک فی اللیل 

لبان ذکر ( کندر نر ) و کسیره ( گشنیز ) یا بخور مریم را در شب ، در برابر خود بگذار

یعنی در حین اینکه این بخورها رو در برابرت گذاشتی و داره دود میکنه و بوی خوش اون پخش میشه این دعای زیر رو به تعدادی که گفته شده میخونی 

وتقرأ لُمُقفُنجَل ( کانوا قلیلا من اللیل ما یهجعون ) 

و میخوانی کلمه ی

لُمُقفُنجَل و آیه كانُوا قَلِيلًا مِنَ اللَّيْلِ ما يَهْجَعُونَ

ألف مرة وعلی رأس کل مائة تقول

هزار بار و بعد از هر صد بار میگویی 

كَذلِكَ لا يَهْجَعُ فُلانٌ ابنُ فُلانَةَ حَتّي يَأتي إليَّ خاضِعاً ذَليلاً وَ يَفعَلُ لي كَذا وَكَذا و تَوَكُّلُه

ترجمه از فاطمه علوی

توضیح :

یه تسبیح برمیداری ده دور تسبیح میگی لمققنجل ، کانوا قلیلا من اللیل ما یهجعون

یه دور تسبیح که صدتا میشه ، تموم شد میگی کذلک لایهجع فلان (اسم پسر مورد نظر رو میگی) ابن فلانه (اسم مادرشو میگی ) مثلا علی ابن مرضیه ، حتی یاتی الی خاضعا ذلیلا و یفعل لی کذا و کذا ، بجای کذا و کذا میگی برای خواستگاری از من . یا برای عقد من . یا برای صیغه من ، یا برای عروسی با من ( برای اونایی که عقدشون طولانی شده ) و توکله 

بعد یه دور تسبیح دیگه شروع میکنی و لمقفنجل ، کانوا قلیلا من اللیل ما یهجعون رو میخونی . بازم صد تا که تموم شد اون جمله که اسم طرف و مادرش هست رو تا اخر میگی 

ده دور تسبیح این اعمال که گفته شد رو تکرار میکنی

کلمه لَمُقْفَنْجَلٍ ، اول اسم ملائکه ی ذیل هست : 

لِلطَّهَطِيلٍ مَهْطَهَطِيِلٍ قَهْطَيَطِيلٍ فَهْطَيْطِيلٍ نَهَهْطَطِيلٍ جَهْلَطَطِيلٍ لَخْهَطَطِيلٍ

خواص حرف ب بسم الله

جهت از بین بردن سحر و جادوی ساحر

دعای مجرب برای رفع هم و غم

رو ,، ,میگی ,تسبیح ,کذا ,اسم ,دور تسبیح ,کانوا قلیلا ,قلیلا من ,اللیل ما ,مورد نظر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ذهن خسته پرواز را به خاطر بسپار